birgitte-feldborg-ressourcekompagniet

Økonomisk vækst og udvikling af virksomheder og mennesker

Det er nøgleordene i alt det, som jeg beskæftiger sig med. RessourceKompagniet blev i 2010 startet af Birgitte Feldborg. Det var ønsket om frihed i forhold til arbejdstid og -opgaver, der ledte mig til at blive iværksætter.

Hvem er Birgitte Feldborg?

Jeg har en baggrund som HR-chef og indkøbs-, logistik- og økonomichef i flere forskellige produktionsvirksomheder.
Oprindeligt blev jeg uddannet som engelsk/tysk korrespondent og startede min erhvervskarriere som indkøbssekretær i en international grossistvirksomhed.


Jeg er særdeles bredt funderet rent kompetencemæssigt.
Jeg har således en uddannelsesmæssig baggrund indenfor sprog, økonomi, jura og HR, og har beskæftiget mig med områderne på forskellige niveauer.


Min passion for iværksætteri har gennem årene kommet mange til gode.
Udover at hjælpe iværksættere igennem en succesfuld opstart med mine tilbud i RessourceKompagniet, er jeg medforfatter til bogen "Iværksætteri i praksis", og derudover er jeg fast underviser på IVÆRKSÆTTERPAKKEN, der er en akademiuddannelse bestående af to moduler.


RessourceKompagniet er en del af IVÆRKSÆTTERPAKKEN og Iværksætter.nu.

Som noget nyt finder du også Birgitte Feldborg på www.birgittefeldborg.dk

Hvordan hjælper jeg dig?

Jeg hjælper dig med at få et overblik over din økonomi og din likviditet, så du med min kompetente og resultatorienterede tilgang til din økonomi er sikker på at få den bedste løsning på netop dine udfordringer, således at du fortsat kan vækste din virksomhed.

Kontakt mig for en helt uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig videre med dine problemer indenfor økonomi, regnskab og iværksætteri.

lundquist-HR

Jeg kan varmt anbefale Birgitte til enhver virksomhed.

Dette er sket, fordi jeg har stor tillid til Birgitte, hendes formåen og hendes måde at drive forretning på. Jeg er aldrig i tvivl om, at en aftale er en aftale.

Birgitte og jeg har på kort tid formået at få opbygget et stærkt samarbejde, selv om vi begge udbyder HR-ydelser og i princippet er ‘konkurrenter’.

Samtidig er det utroligt værdifuldt for mig, at have en ekstra ressource at kunne trække på, når jeg står med en større opgave, jeg ellers må sige nej tak til. Jeg oplever Birgitte som en person, der er fagligt bredt velfunderet og hendes personlighed gør, at hun er meget bidragene og vellidt blandt kunderne.”

– Lene Lundquist, Lundquist Human Resource