Vi er specialister på personaleområdet, og vi tilbyder effektiv sparring til gavn for både ledere og medarbejdere

RessourceKompagniet leverer fleksibel HR-support til mindre- og mellemstore virksomheder, og vores mangeårige erfaring gør, at du trygt kan indgå et samarbejde med os. Er din virksomhed for lille til at have en HR-afdeling, men har den stadig brug for fokus på personalet, så er outsourcing en fordelagtig løsning for dig og din virksomhed.

Vi fungerer som en ressource for din virksomhed, og vi tager fat i de forskellige aspekter af at have medarbejdere ansat. Vi er ikke involveret i de daglige opgaveløsninger, og dette giver jer en fordel, fordi vi kan optræde som neutral spiller, der objektivt og professionelt kommer med inputs.

Medarbejdergruppen er en af de vigtigste nøgler til succes for virksomheden, og deres individuelle kompetencer – på såvel det faglige som på det personlige plan – udgør en væsentlig del af virksomhedens kerne og drivkraft. Ved at udvikle medarbejdernes kompetencer skabes der et tydeligt og mærkbart grundlag for virksomhedens vækst og produktivitet.

RessourceKompagniet giver effektiv og fleksibel HR-assistance, der folder virksomhedens potentiale helt ud. Læs om vores produkter og løsninger her:

HR-værdikæden

TILTRÆKNING AF
MEDARBEJDERE

En af de vigtigste ressourcer der skal til for at en virksomhed kan udvikle sig og blive stærkere, er virksomhedens ansatte

FASTHOLDELSE AF
MEDARBEJDERE

Medarbejdernes trivsel er vigtig for enhver virksomhed. Kun hvis medarbejderne har det godt, kan man på længere sigt blive ved med at have succes.

UDVIKLING AF
MEDARBEJDERE

Uddannelse og udvikling af virksomhedens medarbejdere kan være både dyrt og besværligt.

AFVIKLING AF
MEDARBEJDERE

Det er aldrig nogen rar situation, når medarbejdere skal afskediges – hverken for den, der mister sit job, eller for virksomheden