Lej en HR-specialist

Hvis din virksomhed står og mangler kompetent hjælp og vejledning indenfor HR-området tilbyder RessourceKompagniet freelancekonceptet: lej en HR-Ressource.

 

Med denne ordning får din virksomhed adgang til eksperthjælp indenfor alle slags HR-relaterede arbejdsopgaver. Vi bidrager med specialistviden indenfor de forskellige HR-områder i din virksomhed, og har stor erfaring med alle aspekter af medarbejderudfordringer.

Det skaber tryghed at vide, at alle HR-opgaver løses på en professonel måde, og at alle sager håndteres med stor faglig ekspertise.

 

Vi kan blandt andet hjælpe med, at:

  • Rekruttere nye medarbejdere
  • Fastholde dine medarbejdere med fokus på trivsel og godt arbejdsmiljø
  • Udvikle medarbejderne, så virksomheden er fremtidssikret rent kompetencemæssigt
  • Afskedige med respekt, så virksomhedens gode omdømme bibeholdes.

Lejer du en HR-specialist hos RessourceKompagniet, får du en A-Z løsning til en fast pris, og du kender dermed den faste udgift forbundet med alt HR arbejde i virksomheden.

 

Når dine HR-opgaver outsources til os, får du en nærværende og effektiv ekstern HR-funktion, som er til stede 24/7. Da vi arbejder freelance og dermed er en ekstern partner, gør vi ekstra meget ud af at være synlige overfor virksomhedens medarbejdere, så de oplever et nærvær, som var vi ansatte i virksomheden. Dette foregår bl.a. via daglig mail- og telefonkontakt.

FREELANCEAFTALE:
lad os sammen finde en løsning på dine opgaver

Freelanceaftalen ‘Lej en HR-specialist’ aftales på enten time, dags- eller opgavebasis, og du betaler således kun for dit faktiske forbrug. Det sparer din virksomhed for både tid og penge.