RessourceKompagniet hjælper dig med at få fod på økonomien!

Ved at outsource virksomhedens økonomiopgaver til RessourceKompagniet slipper du for flere bekymringer på dette vigtige område. Ved at overlade den økonomiske administration til mig kan du bruge energien på dine kerneområder, og på det, du finder spændende. Dermed mindskes usikkerheden i virksomheden, og det kan ses på bundlinjen.

Det er ikke alle, der finder regnskab og bogholderi interessant, og måske oplever du, at de økonomisk administrative opgaver tager alt for meget energi. Derfor hjælper jeg med alle aspekter af din virksomhedsøkonomi: bogføring, måneds-, kvartals-, og årsregnskaber, indberetninger til moms og SKAT, likviditetsstyring og rapporteringer til banken. Alle disse services bliver udført igennem ligeværdig og forståelig kommunikation.

Jeg tilbyder struktur og overblik over du bogholderi, så du slipper for den dårlige samvittighed.

KOM GODT
FRA START

Jeg kan hjælpe dig med at komme godt fra start med din økonomi og bogføring som nystartet selvstændig.

BOGFØRINGS-
PAKKER

Vælg imellem 4 bogføringspakker, der vil føre dig og din virksomhed sikkert igennem regnskabsåret.

LEJ EN
BOGHOLDER

Lej en ekstern bogholder, som hjælper din virksomhed med regnskaber og bogholderi.

GRATIS BUDGETMODUL

Jeg tilbyder et gratis og brugervenligt budgetmodul, der kan hjælpe dig til at få styr på budgettet.

Ressourcekompagniet har ydet en rigtig god service

Tgexperitur startede samarbejdet med Ressourcekompagniet i oktober 2010. Tgexperitur bruger primært Ressourcekompagniet til bogføringsmæssige opgaver, men har dog også fået hjælp til andre ting.

Der har fra start af været et rigtig godt samarbejde og Ressourcekompagniet har ydet en rigtig god service og været god til at forklare tingene, for os som ikke kan finde rundt i junglen af love og regler.”

– Thomas Guldmann, Tgexperitur