Lej en bogholder

RessourceKompagniet tilbyder konceptet ‘Lej en bogholder’, til dig der ikke fandt svaret i mine bogføringspakker. Her bestiller du en ekstern bogholder, som hjælper din virksomhed med regnskaber, budgetter og bogholderi.

 

RessourceKompagniet kan fungere som din virksomheds freelance-bogholder, hvor vi klarer dag-til-dag-økonomien. Møder med dig kan foregå i enten din virksomhed eller på vores kontor i Gedved v/Horsens, alt efter hvad der passer dig bedst. Du betaler kun for det timetal, vi bruger, og dermed får du det optimale ud af din tid og penge.

Du garanteres et højt effektivitetsniveau, hvor den faglige ekspertise er i top. RessourceKompagniet har mange års erfaring med bogholderi for små og mindre virksomheder. Derfor kan du trygt overlade opgaven til os.

Så vil du gerne have styr på din virksomheds bogholderi, men mangler lysten og viden, så lej en freelance bogholder hos RessourceKompagniet. Vi oversætter dine tal til konkrete råd og resultater igennem forståelig kommunikation.

Jeg får altid et hurtigt og kompetent svar på økonomispørgsmål

Under opstart af egen virksomhed er en rutineret og engageret økonomirådgiver en af de nøglepersoner, man har allermest brug for. Birgitte Feldborg fra RessourceKompagniet har derfor været med under udviklingen af min egen virksomhed helt fra idefasen og til i dag som økonomisk rådgiver.

Birgittes mangeårige erfaring indenfor en bred vifte af regnskabsopgaver sikrer, at mit regnskab er i orden, og desuden får jeg altid får et hurtigt og kompetent svar på de økonomispørgsmål, som jeg måtte have.

Birgitte har et særdeles optimistisk og konstruktivt livssyn, som gør, at jeg altid går fra vores møder med en masse nye ideer og energi til at føre dem ud i livet. Derudover er Birgitte en af de mest systematiske og effektive personer, jeg har mødt. Jeg kan derfor kun give Birgitte Feldborg og RessourceKompagniet mine varmeste anbefalinger hvis du ønsker at få løftet din økonomirådgivning til et nyt niveau.

– Jens Didriksen, indehaver, Fremtidens Bundlinie

Vi finder sammen en løsning på dine opgaver, den økonomiske rapportering og dit regnskab.

Prisen er 425 kr./time ekskl. moms.