Lej en iværksætterkonsulent

Hvis du har planer om at blive iværksætter eller lige har startet din egen virksomhed, kan du leje en iværksætterspecialist fra RessourceKompagniet, så du trygt kommer igennem opstarten.

 

Cirka halvdelen af alle nystartede virksomheder lukker igen, inden de har eksisteret i fem år, men med et grundigt forarbejde og en god planlægning fra starten kan iværksætteri være en god og spændende vej at forfølge.

RessourceKompagniet ved, hvad der gør, at en virksomhed ikke alene overlever, men også udvikler sig og får succes. På egen krop har jeg oplevet vejen fra ledig til leder i egen virksomhed, og gennem uddannelsesforløb og konsulentbistand har jeg hjulpet mange nye virksomheder igennem den svære opstartsfase.

 

Hvis du lejer en iværksætterkonsulent fra RessourceKompagniet, får du eksperthjælp til:

  • Formulering af forretningsplan og strategi for opstartsfasen
  • Vigtige spørgsmål om økonomi, finansiering og lignende
  • Alt det praktiske ved start af eget firma
  • Prissætning af dine produkter
  • Salg og markedsføring
  • …og alt hvad du ellers har brug for at vide som iværksætter.

Som iværksætter ville jeg som udgangspunkt gerne kunne alting selv, men er blevet klogere

Jeg har fået hjælp og sparring omkring budgetberegning, oplæring i bogføringssprogrammer, strukturering af hjemmeside og meget andet.

Som iværksætter ville jeg som udgangspunkt gerne kunne alting selv, men er blevet klogere på, at det langt hen af vejen er mest rentabelt og effektivt, at få den fornødne hjælp af mennesker/firmaer som jeg har tillid til. Derfor vil jeg til enhver en tid anbefale andre iværksættere eller mindre virksomheder at tage kontakt til Birgitte og Ressourcekompagniet.”

– Matilde Bonde, Feinsmæk

Lad os sammen skabe fundamentet for et succesrigt liv som selvstændig!

Vi glæder os til at høre fra dig.