Lej en forretnings-
udviklingskonsulent

Hvis du har planer om at udvikle din virksomhed, kan du leje en forretningsudviklingsspecialist fra RessourceKompagniet, så du trygt kommer igennem udviklingsprocessen.

 

At stå med alle opgaver selv kan være en meget stor mundfuld for den lille virksomhed. Især når det kommer til udvikling af virksomheden, kan det være svært at se, hvilken retning, hvilken målgruppe eller hvilke produkter, der vil være det rigtige næste skridt for virksomhed.

Selv når retningen er sat, kan det være meget svært at få sat gang i alle opgaverne omkring udvikling af virksomheden, når driften også skal passes.

RessourceKompagniet ved, hvad der gør, at en virksomhed ikke alene overlever, men også udvikler sig og får succes. På egen krop har jeg oplevet vejen fra ledig til leder i egen virksomhed, og gennem uddannelsesforløb og konsulentbistand har jeg hjulpet mange virksomheden fra den spæde opstart til en succesfuld forretning..

 

Hvis du lejer en forretningsudviklingskonsulent fra RessourceKompagniet,

får du eksperthjælp til:

  • Formulering af fremtidig forretningsplan og den overordnede strategi for virksomheden
  • Omsætning af strategi til konkrete handleplaner og implementering af dem
  • Opfølgning på strategien, så den bliver implementeret
  • Vigtige spørgsmål om økonomi, finansiering og lignende
  • Prissætning af dine produkter
  • Salg og markedsføring
  • Planlægning og personlig effektivitet, så du bruger din tid bedst muligt
  • …og alt hvad du ellers har brug for at vide som selvstændig.

Som iværksætter ville jeg som udgangspunkt gerne kunne alting selv, men er blevet klogere

Jeg har fået hjælp og sparring omkring budgetberegning, oplæring i bogføringssprogrammer, strukturering af hjemmeside og meget andet.

Som iværksætter ville jeg som udgangspunkt gerne kunne alting selv, men er blevet klogere på, at det langt hen af vejen er mest rentabelt og effektivt, at få den fornødne hjælp af mennesker/firmaer som jeg har tillid til. Derfor vil jeg til enhver en tid anbefale andre iværksættere eller mindre virksomheder at tage kontakt til Birgitte og Ressourcekompagniet.”

– Matilde Bonde, Feinsmæk

Lad os sammen skabe fundamentet for et succesrigt liv som selvstændig!

Vi glæder os til at høre fra dig.