Udvikling af medarbejdere

Kompetenceudvikling og kompetenceafklaring – din virksomheds skjulte potentiale!

 

Uddannelse og udvikling af virksomhedens medarbejdere kan være både dyrt og besværligt. Derfor er det vigtigt at investere i virksomhedens ressourcer og medarbejdere på den rigtige måde – første gang.

RessourceKompagniet kan give dig redskaber til kompetenceafklaring og hjælper dig med at få lavet en plan for kompetenceudvikling i din virksomhed. Med en målrettet indsats kan virksomhedens ressourcer optimeres, så virksomheden får mest muligt ud af sine midler.

Det er vigtigste er, at lederen og medarbejderen får et klart billede af de gensidige forventninger, og det kan kun gøres ved at kommunikere sammen.

MUS-samtaler:

RessourceKompagniet kan hjælpe dig med at udvikle et system, der sikrer, at MUS-samtalerne bliver systematiske og konstruktive for både medarbejderne og virksomheden.

Ressourcekompagniet kan assistere dig, hvis:

  • Du har svært ved at afsætte tid til medarbejderudviklingssamtaler (MUS).
  • Du står lidt famlende overfor, hvordan du skal gribe samtalen an.
  • Du oplever, at dine medarbejdere også er lidt usikre, når det er tid for samtalen.
  • Du springer over, hvor gærdet er lavest og holder løn- og medarbejderudviklingssamtalen samlet.
  • Du er i tvivl om du bruger de opsparede kursusmidler optimalt?

Har du svært ved at afsætte tid til samtalen?

At få afholdt de årlige medarbejderudviklingssamtaler kan være en udfordring, især for mindre virksomheder, hvor det meste af tiden i sagens natur går med den daglige drift. I stedet for at nedprioritere disse samtaler eller i værste fald helt lade være med at afholde dem, kan det være en ide at få noget hjælp og et samtale-skema hertil.