Nyt oplag af Iværksætteri i Praksis – DIN Håndbog fra A-Z

Iværksætteri i praksis

Så er 4. oplag af ‘Iværksætteri i Praksis’ på gaden.

Bogen henvender sig til alle med en iværksætterdrøm og sproget er velformuleret og let tilgængeligt. Bogen kan også bruges som en guide, som fra A-Z hjælper dig gennem de mange emner og områder indenfor iværksætteri. Så køb bogen og spring ud i livet som iværksætter. Læs mere på: www.iværksætter.nu.

Efterlad en kommentar

Vi er RessourceKompagniet. Vi giver dig gode råd, tips og ideer til din virksomhed. Vi kommer med korte forklaringer og hjælp til din bogføring og dit regnskab, ligesom vi af og til kommenterer på noget af det, vi læser rundt omkring, og som vi tror, at du kan få glæde af.

Tøv ikke med at kommentere på vores indlæg eller med at stille spørgsmål til os. Det vil vi sætte pris på.

 

Se flere gode
RESSOURCER her