RessourceKompagniet er vokset ud af sin vugge…

...og skal nu til at stå på egne ben!

Jeg har nemlig besluttet mig for at flytte RessourceKompagniet hjemmefra til Rædershus, Allégade 2, 1. sal, 8700 Horsens. Flytningen er allerede en realitet, idet vi flyttede ind den 30. april.

Deler kontor med Lundquist HR

Her vil jeg dele kontor med en af mine samarbejdspartnere – Lene Lundquist, som har virksomheden Lundquist HR. I forvejen laver vi en del sammen, vi har bl.a. gang i at skrive en bog om iværksætteri, som skal være grundbog for vores uddannelsesforløb IVÆRKSÆTTERPAKKEN.

Herudover arbejder vi på at tilpasse vores HR-koncept, så flere virksomheder kan se værdien af at investere i deres medarbejdere.

Endvidere er vi i gang med at lave en projektansøgning til Socialfondens EU-midler med henblik på, at styrke mellestore virksomheders innovationsevne og vækst med HR som drivkraft.

Bred vifte

Ud over vores iværksætterundervisning kan vi sammen levere alt bl.a. løn, bogholderi, rekruttering, personaleadministration herunder juradelen og ikke mindst personaleudvikling.

Jeg glæder mig til at udvikle RessourceKompagniet og ikke mindst mit samarbejde med Lene Lundquist endnu mere.

 

Efterlad en kommentar

Vi er RessourceKompagniet. Vi giver dig gode råd, tips og ideer til din virksomhed. Vi kommer med korte forklaringer og hjælp til din bogføring og dit regnskab, ligesom vi af og til kommenterer på noget af det, vi læser rundt omkring, og som vi tror, at du kan få glæde af.

Tøv ikke med at kommentere på vores indlæg eller med at stille spørgsmål til os. Det vil vi sætte pris på.

 

Se flere gode
RESSOURCER her