Få styr på økonomien: Bogføringspakker

Har du styr på din bogføring?

Hvis ikke eller hvis du blot ønsker at lægge dele af den økonomiske administration fra dig, så skulle du måske prøve en af RessourceKompagniets bogføringspakker.

Med guld-, sølv- eller bronzepakken får du en fast pris og ikke ingen ubehagelige overraskelser. Du er sikret bogføring for op til 1.000 bilag om året, og vi hjælper dig også med kontoplaner, momsberegninger, skatteindberetninger og meget mere.

 

 

 

Efterlad en kommentar

Vi er RessourceKompagniet. Vi giver dig gode råd, tips og ideer til din virksomhed. Vi kommer med korte forklaringer og hjælp til din bogføring og dit regnskab, ligesom vi af og til kommenterer på noget af det, vi læser rundt omkring, og som vi tror, at du kan få glæde af.

Tøv ikke med at kommentere på vores indlæg eller med at stille spørgsmål til os. Det vil vi sætte pris på.

 

Se flere gode
RESSOURCER her