Skal jeg bogføre selv?

Det kan jeg ikke svare ja eller nej til, men mit første svar er ja.

”Hvorfor siger jeg det?”, tænker du nok, når jeg nu arbejder som bogholder for andre. Det gør jeg, fordi jeg synes at du, hvis du lige har startet din egen virksomhed, skal have et godt og grundigt indblik i din virksomheds økonomi, og det får du ved at bogføre selv.

Senere, når du føler, at du har forstået, hvordan tingene hænger sammen, kan du altid outsource din bogføring og bruge din tid på det, som driver din forretning videre.

Efterlad en kommentar

Vi er RessourceKompagniet. Vi giver dig gode råd, tips og ideer til din virksomhed. Vi kommer med korte forklaringer og hjælp til din bogføring og dit regnskab, ligesom vi af og til kommenterer på noget af det, vi læser rundt omkring, og som vi tror, at du kan få glæde af.

Tøv ikke med at kommentere på vores indlæg eller med at stille spørgsmål til os. Det vil vi sætte pris på.

 

Se flere gode
RESSOURCER her