Nye ansigter i huset

Kunder og andre besøgende i vores hus på Strandkærvej vil i dette efterår bemærke, at der er ekstra meget aktivitet på vores kontorer.

Sammen med LUNDQUIST Human Resource har vi tilknyttet Lars og Mikkel, der begge er praktikanter hos os i efteråret. De vil hjælpe os med at give nye perspektiver på vores ydelser og opgaveudførelse, med udgangspunkt i den seneste forskning, så vi kan tilbyde endnu bedre service til vores kunder.

Om sin første måned i huset fortæller Lars:

"Den første måned har været mange ting. Men en ting er helt sikkert: Det har været udfordrende. Jeg har allerede fået en masse ansvar, som ses igennem de forskellige opgaver jeg har fået. Jeg har både arbejdet på et strategisk niveau med RessourceKompagniets kommunikation og helt ned til at læse en tekst igennem for slåfejl. Det har alt sammen været meget spændende og jeg glæder mig til den kommende tids udfordringer."

Stort engagement fra praktikanterne

Vi er glade for at mærke det engagement og den dynamik som det skaber at have Lars og Mikkel iblandt os, og hvis du også vil prøve kræfter med at arbejde i huset, så skal du ikke holde dig tilbage fra at kontakte os for yderligere informationer!

Efterlad en kommentar

Vi er RessourceKompagniet. Vi giver dig gode råd, tips og ideer til din virksomhed. Vi kommer med korte forklaringer og hjælp til din bogføring og dit regnskab, ligesom vi af og til kommenterer på noget af det, vi læser rundt omkring, og som vi tror, at du kan få glæde af.

Tøv ikke med at kommentere på vores indlæg eller med at stille spørgsmål til os. Det vil vi sætte pris på.

 

Se flere gode
RESSOURCER her