Har du styr på arbejdsmiljøet?

Er du opmærksom på, om arbejdsmiljøet i din virksomhed lever op til de regler som findes på området?

Især med den nye arbejdsmiljølov fra i år, er det blevet vigtigt at holde øje med om ikke alene det fysiske, men også det psykiske arbejdsmiljø er på plads. Psykiske arbejdsskader er nemlig blevet sidestillet med fysiske skader, hvilket betyder, at Arbejdsmiljøtilsynet - hvis de konstaterer problemer - nu altid vil udstede påbud om forbedringer, i stedet for at give mulighed for at rette sig ind frivilligt inden.

I RessourceKompagniet har vi stor erfaring med at afdække arbejdsmiljøet i mange forskellige virksomheder, og igangsætte initiativer til forbedring heraf. Vores erfaring omfatter både fysisk og psykisk arbejdsmiljø, og vi synes den nye lov er en god anledning til at se forholdet efter i sømmene. Medarbejderne er nemlig enhver virksomheds vigtigste ressource!

Du er altid velkommen til at kontakte os, og høre hvad vi kan gøre for dig!

Efterlad en kommentar

Vi er RessourceKompagniet. Vi giver dig gode råd, tips og ideer til din virksomhed. Vi kommer med korte forklaringer og hjælp til din bogføring og dit regnskab, ligesom vi af og til kommenterer på noget af det, vi læser rundt omkring, og som vi tror, at du kan få glæde af.

Tøv ikke med at kommentere på vores indlæg eller med at stille spørgsmål til os. Det vil vi sætte pris på.

 

Se flere gode
RESSOURCER her