Hvad kan du nå på 168 timer?

I øjeblikket lytter jeg til 168 hours af Laura Vauderkam. Det har virkelig sat nogle tanker i gang hos mig.

Hun argumenterer for, at man kan nå både at arbejde 60 timer om ugen, sove 8 timer pr. nat og alligevel nå at passe sin familie, sit hjem, sine venner og sine fritidsinteresser.

Planlæg og prioriter din tid

Hemmeligheden, hvis det er en hemmelighed, er, at du skal planlægge og prioritere, hvad du bruger din tid til, og tænke alternativt, hvem siger f.eks., at man ikke kan lære fransk, mens man kører bil?
Vil du f.eks. bruge tid med dit barn i skoven, eller vil du bruge tiden på Facebook? Vil du dyrke motion eller vil du se TV?

Outsourcing af pligter

Hun argumenterer også for, at man skal outsource de pligter i hjemmet, som man ikke bryder sig om at udføre.

 

For mig har det i hvert fald givet stof til eftertanke, og jeg vil helt sikkert bruge nogle af hendes råd fremadrettet. Hvad vil du bruge dine ugentlige 168 timer til?

Din personlige effektivitet
er nøglen til succes

Har du for mange bolde i luften og svært at få omsat alle de gode idéer til konkrete handlinger? På birgittefeldborg.dk kan du deltage i workshops og booke mig til individuelle forløb.

Efterlad en kommentar

Vi er RessourceKompagniet. Vi giver dig gode råd, tips og ideer til din virksomhed. Vi kommer med korte forklaringer og hjælp til din bogføring og dit regnskab, ligesom vi af og til kommenterer på noget af det, vi læser rundt omkring, og som vi tror, at du kan få glæde af.

Tøv ikke med at kommentere på vores indlæg eller med at stille spørgsmål til os. Det vil vi sætte pris på.

 

Se flere gode
RESSOURCER her