Er du klar til de nye overenskomster?

Overenskomsterne for ca. en halv million danske privatansatte faldt på plads i slutningen af marts, og er nu til afstemning blandt fagforeningsmedlemmer i hele Danmark.

Som det ser ud i øjeblikket, er der udsigt til, at alle parter vil godkende aftalen, som den ligger på bordet nu, hvilket blandt andet kommer til at indebære lønstigninger på ca. 6 pct. over de kommende tre år, nye rettigheder til opsagte medarbejdere og en større kontrol med ansættelsesvilkår, så der sættes stærkere ind imod social dumping.

I RessourceKompagniet kan vi hjælpe din virksomhed med at opdatere lønsystemer og i øvrigt at tilpasse sig, så den nye overenskomsts krav efterleves når den træder i kraft.

Kontakt os her, og hør nærmere.

Efterlad en kommentar

Vi er RessourceKompagniet. Vi giver dig gode råd, tips og ideer til din virksomhed. Vi kommer med korte forklaringer og hjælp til din bogføring og dit regnskab, ligesom vi af og til kommenterer på noget af det, vi læser rundt omkring, og som vi tror, at du kan få glæde af.

Tøv ikke med at kommentere på vores indlæg eller med at stille spørgsmål til os. Det vil vi sætte pris på.

 

Se flere gode
RESSOURCER her