KUNDERNE SIGER

Feinschemck
"Jeg har haft fornøjelsen af få hjælp og sparring af Birgitte i forbindelse med opstart af min virksomhed. Birgitte arbejder meget struktureret og effektivt og er hurtig til at sætte sig ind i iværksætterens sted.
Jeg har fået hjælp og sparring omkring budgetberegning, oplæring i bogføringssprogrammer, strukturering af hjemmeside og meget andet.

Som iværksætter ville jeg som udgangspunkt gerne kunne alting selv, men er blevet klogere på, at det langt hen af vejen er mest rentabelt og effektivt, at få den fornødne hjælp af mennesker/firmaer som jeg har tillid til. Derfor vil jeg til enhver en tid anbefale andre iværksættere eller mindre virksomheder at tage kontakt til Birgitte og Ressourcekompagniet.”

Matilde Bonde, Feinsmæk


Tgexperitur

Tgexperitur startede samarbejdet med Ressourcekompagniet i oktober 2010. Tgexperitur bruger primært Ressourcekompagniet til bogføringsmæssige opgaver, men har dog også fået hjælp til andre ting.
Der har fra start af været et rigtig godt samarbejde og Ressourcekompagniet har ydet en rigtig god service og været god til at forklare tingene, for os som ikke kan finde rundt i junglen af love og regler.

Thomas Guldmann, Tgexperitur


Efterlad en kommentar